Overslaan en naar de inhoud gaan

FunRun 22 april 2021

We organiseerden een gekke week op weg naar de FUNRUN toe.

Elke dag wat anders gek, de haren, de sokken....

Maar voor de FUNRUN waren we helemaal gek gekleed.

Juf Liesbet, meester Rob en juf Larisa maakten een gek parcours dat we in onze klasbubbel aflegden. Voor deze FUNRUN gingen onze leerlingen op zoek naar sponsors. De kinderen konden hier ook een prijsje mee winnen in de kindertombola. De opbrengst was echter zo goed, ruim 3600 euro, waardoor elk kind al zeker een bal won. 

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.