Overslaan en naar de inhoud gaan

6de leerjaar

Schoolreis sfeerfoto's L3-L4-L5-L6

Foto's van tijdens de fietstocht.

Wat een leuk avontuur!

Netbaltornooi tijdens de middag

Ons 1ste netbaltornooi tijdens de middagspeeltijd!

Turnen L6

Foto's en filmpjes van tijdens de verschillende turnlessen.

Techniek

De leerlingen van 5 en 6 genoten vandaag van 'techniek in de klas'. Het resultaat is nog een verrassing.

Jeugdboekenspel

Ook de leerlingen van 6L hebben vandaag kunnen genieten van het jeugdboekenspel.

L3, L4, L5 en L6 op wandel

Op 10 december 2020 maakten de leerlingen van  L3, L4, L5 en L6 een wandeling van 7,15 km.

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.