Overslaan en naar de inhoud gaan

Opvang en bus

Opvang in de school

's morgens vanaf 08.05u
's avonds 15.50u
's woendags 12.10u
's vrijdags 15.10u

Buitenschoolse opvang

V.Z.W. Kinderdorp - kinderopvang (Inrichtende instantie: gemeentebestuur Halen)

Halen Kinderdorp 
Sportlaan
3545 Halen
013/46.13.95

Loksbergen Kinderdorp 
Panoven 45
3545 Loksbergen
013/46.10.17

Het "Kinderdorp" is een veilige opvang voor uw kinderen tussen 2,5 en 12 jaar vóór en na de schooluren, tijdens de schoolvakanties en in onvoorziene omstandigheden.

Busvervoer

Er is elke dag busvervoer (gratis) voorzien van en naar het Kinderdorp.

Openingsuren tijdens de schooldagen

Er is buitenschoolse opvang vóór en na de schooluren dagelijks vanaf 06.30 u. tot aanvang van de lessen en vanaf het einde van de lessen tot 18.30 u.

Tijdens de schoolvakanties en op verlofdagen is er opvang in Kinderdorp.
Voor verdere inlichting contacteert u best de inrichtende instantie.

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.