Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrije basisschool Loksbergen

Welkom bij 't Oogappeltje

De school waar wij zorg dragen voor uw kind!

Ben je op zoek naar een nieuwe school? Wil je wat meer informatie? Of zoek je extra weetjes over onze school? Dan ben je op onze website alvast op het juiste adres. Snuffel eens rustig door onze website en je vindt vast wat je zoekt. Aarzel zeker niet om ons te contacteren? We zijn altijd bereid om een antwoord te geven op je vragen!

Voor het eerst naar school?!

Ons recent nieuws

Recent nieuws en artikels

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.