Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdboekenmaand - Bibspel

De boeken van de bib missen onze bezoekjes. Daarom waren er een aantal ons komen zoeken op school. Ze hadden zich overal verstopt. Maar geen probleem, wij wisten ze allemaal te vinden.

Ieder boekje had voor ons een opdracht bij. Na het oplossen, konden we met de gevonden letters "Feest in de bib" vinden. Natuurlijk is het daar feest. Het is namelijk jeugdboekenmaand. En bij ons op school was het ook wel een beetje feest vandaag, want het was een superleuke voormiddag. Dankjewel aan Els en Marleen van de bib!

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.