Overslaan en naar de inhoud gaan

Elk jaar gaan de leerlingen van L3 en L4 op reis tijdens de turnles.

Elk jaar gaan de leerlingen van L 3 en L4 op reis tijdens de turnles. De leerlingen gaan eerst alleen op verkenning. Vervolgens gaan ze per 4 in een treintje op pad en doen ze telkens de 1ste van het treintje na. Hoe creatiever hoe beter. En als laatste spelen we een tikspel.

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.