Overslaan en naar de inhoud gaan
     
19:30
Loksbergenstraat 42, Loksbergen

Infoavond instappers

Beste ouders

Jullie kleine peuter mag dit schooljaar nog naar school.

Het wordt stilaan tijd om mekaar beter te leren kennen.

 

Door de aanhoudende coronamaatregelen mogen we jullie niet op school ontvangen, dit zeker t.e.m. de krokusvakantie. Hierdoor kan onze infoavond van 18/01/21 niet doorgaan zoals gepland.

 

Na onderling overleg hebben we beslist om deze infoavond uit te stellen tot:

 

donderdag 11 maart 2021 om 19.30uur

 

Wij hopen dat we jullie dan wel op school kunnen zien. Mag het dan nog niet, organiseren we op dit moment een online-infomoment. Dit lukt ook wel maar is toch net iets minder ‘warm’ dan samen in de klas de info te delen.

Lijkt dit nog te ver of willen jullie eerder info van de school, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze directeur, juf Diane. Zij helpt graag verder. (Gegevens juf Diane: directie@basisschool-loksbergen.be of 013/46.10.88 of 0478/95.22.91)

Om de communicatie met jullie vlotter te laten verlopen, willen we vragen  om ons een emailadres te bezorgen.

Dit kan door een mailtje naar juf Diane te sturen met volgende gegevens van je kind:

  • Naam en voornaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Mailadres(sen) ouders

Wensen jullie je kindje al in te schrijven, dan mag je dat ook vermelden in deze mail. We nemen dan contact op om af te spreken hoe we dat doen conform de coronamaatregelen.

Wij kijken er naar uit!        

Vriendelijke groeten,

          juf Annelies (klastitularis)

          juf Larisa (zorgcoördinator)

          juf Diane (directie)

Over ons

Wij zijn een kleine, gezellige basisschool in het hartje van Loksbergen, een deelgemeente van Halen. Onze school behoort tot VZW Katholiek Onderwijs Halen Herk-de-Stad.

We werken met het leerplan van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om onze doelstellingen te behalen. De titel van het leerplan ‘Zin in Leren, Zin in Leven’ is tegelijkertijd ook wel het streefdoel van onze school.

Streven naar leerlingen die zich thuis voelen op school, graag willen bijleren, samen spelen… daar zetten we met het hele team op in.

Hierbij houden we rekening met de eigenheid, de talenten, de mogelijkheden en de eventuele beperkingen van elk kind. We bieden hen optimale kansen in een leerrijke omgeving en reiken kwaliteitsvol onderwijs aan.

We leren ook onze kinderen bewust zijn van hun eigen talenten en groeikansen waardoor ze met vertrouwen in het leven kunnen staan.